Íntims Mozart

Jordi Romaguera – Mozart
Oscar Vilaprinyó – Violí
Luis Peña – Violí
Patricia Torres – Viola
Noemí Pasquina – Violoncel
Estela Córcoles – Flauta
Juan Pardo – Clarinet

 

 

Espectacle – ÍNTIMS
Qui no ha volgut mai traslladar-se a l’època de Mozart, Beethoven, Brahms… i conèixer com eren els seus gustos, les seves manies, bogeries, reptes… en definitiva conèixer a la persona i no al compositor perfecte o semidéu que moltes publicacions ens volen fer veure.
Es per tot això que Proyecto Beta presenta un nou concepte de concert on volem intimar amb l’espectador i junts descobrir els draps bruts, les histories d’amor i les anècdotes més surrealistes dels grans compositors.


Mozart
En aquest primer “Íntims” Proyecto Beta ens apropa la persona i música que s’amagava darrere el nen prodigi. Recordem a Mozart pel seu llegat musical, però…som capaços de recordar-lo per alguna cosa més?
Deixeu que, ell mateix, vagi descobrint petits bocins de la vida que hi havia amagada dins de les cartes que escrivia.
Barrejarem la música amb la veu i ens deixarem portar fins la part intima, allí on les notes es barregen amb la rutina diària.


Proximitat
En aquest concert t’aproparem la música amb un format de cambra (sis músics i un actor) pensat per a sales on la distancia entre músics i públic sigui mínima.


2.0
Proyecto Beta sempre aposta per les noves tecnologies i totes les eines possibles que reforcin el feedback amb el públic. És per això que a les nostres xarxes socials el públic podrà demanar aspectes que els interessi sobre els compositors i fer preguntes que després es respondran a les xarxes o els assajos oberts.


Il·luminació
Dissenyem una ambientació que va lligada i interactua amb la música per donar un plus de multisensorialitat a l’espectador.
Equip artístic


Proyecto Beta compta amb una selecció d’artistes de referència a tot el territori; 29 premis i finals d’àmbit nacional e internacional avalen els nostres músics així com els treballs per a marques de prestigi internacional i esdeveniments a tot el món dels nostres artistes gràfics i escènics.

Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

Concert de Tardor

finfònic

habaneras

zarzuela