ELENA CODÓ( Barcelona, 1975)

Llicenciada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona el 2001


Entre els seus treballs teatrals destaquen “Els fusells de la mare Carrà" de B.Brecht dirigit per Oriol Broggi (Teatre Tantarantana, 2004); “Els set contra Tebes /Antígona” dirigit per Hadi Kurich (Teatre Regina 2002); “Tres Cadires” dirigida per Da

vid Pintó (Fira Tàrrega, 2007); "A l’Arca a les vuit" dirigit per Marc Hervàs (Teatre Nacional, 2009)
En cinema cal destacar la seva participació en el Laboratori d'Actors de Joan Frank Charansonnet (2014) en els rodatges dels films Doctrina (2015) i Pàtria (2016). Ha protagonitzat els curtmetratges: "Adicción" de José Luís Díez (2004) i "Oposición silenciosa" de Bruno Sanz (2007). També va participar en la sèrie "El cor de la ciutat" de TV3 (2003)


És membre fundadora i creadora de les companyia En Clau de Clown, dedicada a la producció d’espectacles per infants amb un repertori extens d'espectacles: Pallassia, Gepetto, Clowny Red, Història d'una deixalla, Paraules que dansen, La Barraqueta dels contes, La Dragona Bufalletres...etc i amb més de 10 anys d'experiència. (+ info a www.enclaudeclown.com)


També gestiona la companyia Entàndem Teatre, per a públic adult. Amb espectacles de petit format: Mudances, Mirall Endins, Aromes, 3 cadires o Micromegas.
(+ info a www.entandemteatre.wixcom/entandem)


Compagina la tasca d’actriu amb la de direcció i dramatúrgia.

 

 

 

 

 

Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

ELENA CODÓ

finfònic

habaneras

zarzuela