JOSEP ARBONÉS I VIDAL – TENOR

Nascut a Barcelona, en el sí d'una família de llarga tradició en el món del cant i de la sarsuela. Josep Arbones s'inicia en la música dins de la companyía del seu avi Josep Arbones i Serra. Realitza els estudis musicals de la mà de la soprano Mª Àngels Graells, amplia els estudis de cant amb el reconegut tenor Dalmau González i fa repertori amb el pianista Juan Diego Fidalgo i actualment amb Maria Neus Devesa.

Ha actuat com a solista en diferents companyies de sarsuela com: La Antorcha, El Club Helena, La companyía Teatre-Escola Josep Arbonés i Serra, i en la companyía Ciutat Comtal de Terrassa destacant-ne les obres: Don Manolito, La Tabernera del Puerto, Marina, La Corte del Faraón, El Rey que rabió, Los Claveles, Katiuska, La Dogaresa, Don Gil de Alcalá, Cançó d'amor i de guerra, Bohemios i molts altres títols durant més dues dècades per arreu de Catalunya: Centre Cultural Caixa de Terrassa, Teatre Principal de Lleida, Auditori Enric Granados de Lleida, Palau firal de Congressos de Tarragona, Teatre Principal El Jardí de Figueres, Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Teartre Apolo de Barcelona, L'Aliança del Poble Nou, aixì com en diferents teatres per arreu d'Espanya: Bilbao, Madrid, Almeria, Logroño, València i en altres Països com França (Perpinyà), sota la direcció musical de Joan Olivé, Anibal Gil, Elena Bayo, Xavier Dolç, etc.

És col·laborador en l'aula de cant del tenor Dalmau González, participant en diferents concerts en el casal del metge, en el Centre Cultural Els Catalanistes, Casal Catòlic de Sant Andreu i altres teatres i auditoris. Va participar coma solista en la companyía “Sarsuela Sense Fronteres” dirigida per Xavier Dolç i Jordi Fusalba.

Sota la direcció del Director Musical Carles Gumi ha representat obres com “L'EMPRESARI” de W.A. Mozart en el Centre Cultural Els Catanistes de Sant Andreu i ha estat partícep de la Gala Lírica en la Sala Paraninf de la Universitat de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

JOSEP ARBONÉS I VIDAL

TENOR

habaneras

zarzuela