MAR ESTEVE I RODRIGO - MEZZOSOPRANO

Nascuda a Barcelona l'any 1995 i de familia de cantants.
Titulada en Batxillerat d'Arts Escèniques.


El curs 2015-2016 finalitza els estudis de Grau Professional amb Premi d'Honor de Cant líric amb Eulàlia Ara i acaba 5è curs de Grau Professional de Violoncel amb Lito Iglesias, al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Obtè també Menció d'Honor en Música de Cambra.


Ha rebut classes de figures líriques com Ma Angels Sarroca, Mireia Pintó, Vicenç Esteve Madrid, Vicenç Esteve Corbacho, Francesca Roig, Svetla Anguelova... I ha realitzat masterclass amb Manuel García Morante, Jaume Aragall, Teresa Berganza i Eric Halfvarson.


Ha participat en diferents concerts lírics , produccions de Sarsuela, Teatre i conferències musicals de Barcelona com El cercle artístic del Liceu, Reial cercle Artístic, Palau de la Música, Orfeó Martinenc, Sant Andreu, Casa Elizalde, Espai Jove de Fontana, i fora com Orfeó Matorinenc, Hostalets de Pierola, Amics de Terrassa, Sant Vicenç dels Horts, etc. Debuta en rol protagonista amb 19 anys a la Sarsuela 'La Tabernera del Puerto' a Sant Andreu. Obté menció a millor actriu lírica de Cloteatre durant dues temporades.


Al 2015 canta de solista en el Palau de la Música de Barcelona, acompanyada per La Banda Simfònica de Roquetes Nou Barris.


El 2016 reb una beca per cursar una altra setmana de classes magistrals i concert final amb Jaume Aragall.


És seleccionada per participar en el Cor Intermezzo a la producció del Liceu de Turandot en el Festival d'òpera de Peralada i actualment continua participant amb ells, aquest darrer any va tornar a Peralada a participar amb ells per al Requiem de Verdi.


Des de 2016 fins al 2018 canta com a reforç del cor de les produccions Carmen, Traviata, Tutto Ópera i Tosca. I debuta el paper de Flora, solista de Traviata, solista en Tutto Ópera, i el rol de Pastorcillo de Tosca, en el Palau de la Música de Barcelona.


Guanyadora de la Beca Fundació de música Ferrer Salat, el curs 2016-2017 entra becada durant dos anys al conservatori Superior del Liceu a estudiar amb Eduard Giménez, tenor.


Guanyadora del Concurs Mirna Lacambra 2017 per l' 'Escola de òpera de Sabadell 2017' debuta Dorabella de Così fan tutte de Mozart en el teatre La Farandula, on reb classes amb Svetla Anguelova i Francesca Roig.


El novembre de 2017 debuta Cherubino de Le Nozze di Fígaro al teatre de Mataró. I és seleccionada per el mateix rol per la producció escenificada de Paco Mir, en versió Jazz el febrer de 2018 al auditòri del Liceu. En el mateix rol és seleccionada i becada per participar a l’òpera Studio de Weimar, que finalment no va cursar per no abandonar el curs a Barcelona.


Ha col·laborat com a solista amb l'Orquestra Simfònica del Vallés a la producció de Peer Gynt semiescenificat en el Palau de la Música.


Debuta Tisbe (de la òpera Cenerentola de Rossini) en una producció del Màster d'Òpera del Liceu escenificat per Paco Azorín y màster de cant amb Teresa Berganza.


Guanyadora en el 2n Concurs Josep Palet de Martorell dels premis: Millor Intèrpret de Cançó Catalana, Premi del Públic i recital al 7 Portes.


Guanya per 3r any el premi de la Beca d'excelència Ferrer Salat per cursar al 20182019 el curs de 3r de Superior al Conservatori del Liceu amb el mestre Eduard Giménez.


Guanyadora per 2n any consecutiu del Concurs Mirna La Cambra 2018. El passat Octubre debutà a l’Escola de Professionalització de Sabadell, Meg de Faltsaff, Verdi.


Ha estat seleccionada per fer gira per Espanya a la producció professional de Vania produccions de Paco Mir, com a Cherubino de Jazz Bodas de Figaro, on ja han actuat a Galícia, Madrid (Teatros del Canal), Albacete, Alcalà, Pozuelo.. i Actualment estàn a Barcelona al Teatre Victoria. En futures funcions a Las Palmas, Múrcia, Girona, Huelva amb dates fins el novembre del 2020…


Al Març debutarà a Amics de l’Òpera de Sarrià, interpretant Armelinde, de l’Òpera Cendrillo de Pauline Viardot.

 
Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

MAR ESTEVE I RODRIGO

MEZZOSOPRANO

habaneras

zarzuela