MARC CALVO ARBONÉS

Estudia al Taller de Músics de Barcelona. Rep diversos cursos al Teatre Líric Josep Arbonès i Serra, de Cant Coral, de Teatre Musical amb Òscar Mas; Doblatge i Entrenament de l’Actor a Eòlia Tricicle + Dagoll Dagom.


Actor i Cantant de Sarsuela en diverses companyies (Cia. Josep Arbonès i Serra, Ciutat Comtal, Rafató Teatre, Antoni Barber, Produccions Rigual, Seguí, Club Hel·lena, Cloteatre, Josep M. Damunt, Amics de la Sarsuela de Gràcia, Cia + Sarsuela) on ha intervingut en desenes de produccions i ha encarnat a més de 40 personatges diferents amb títols tan remarcables com Doña Francisquita (Cardona), Luisa Fernanda (Aníbal), La del manojo de rosas (Espasa), La corte del Faraón (Casto José), Cançó d’amor i de guerra (Horaci), La Revoltosa (Don Cándido), La tavernera del Puerto (Ripalda), Don Gil de Alcalá (Gobernador), entre molts d’altres.


També ha actuat en un gran nombre d’espectacles de Teatre Musical: En destaquen, Mikado (Koko), Mamma Mia (Sam), Moulin Rouge (Zidler), Grease (Danny Zucco), Flor de Nit (Reynals), El violinista a la teulada (Tevie), Els pirates ( Mariscal), Els Miserables (Javert), Sweeney Todd (Judge Turpin), etc.
També ha treballat com a actor en diferents curtmetratges i ha realitzat algunes intervencions en diverses sèries de TV3.

 

 

 

 

 

 

 

 

Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

MARC CALVO ARBONÉS

finfònic

habaneras

zarzuela