NATASHA TUPIN - SOPRANO

Va néixer a Buenos Aires. Va realitzar els seus estudis musicals i de piano al Conservatorio Williams, de dança amb el mestre Wasil Tupin i de cant al Conservatorio Nacional i al Instituto Superior de Arte del Teatro Colón, perfeccionant-se més tard a l’“Internationales Opernstudio Zürich”. Establerta a Alemanya l’any 1992, realitza el seu debut europeu al Stadttheater Würzburg com a Blonde a “El rapte al Serrall” de Mozart.

Entre 1993 i 1995 va cantar en aquest mateix teatre: Gretel/Marxant de rosada (“Hänsel i Gretel”), Norina (“Don Pasquale”), Cinquena Magda (“Elektra”), Diana (“La fedeltà premiata” de Haydn), Olimpia (“Els contes de Hoffmann”), Mi (“El país dels somriures”), Kurfürstin (“Der Vogelhändler”), Euridice/Venus (“Orfeu als inferns”), Adele (“El ratpenat”), Katarina (“Kiss me, Kate”), Princesa Tuptim/Anna (“The king and I”), Audrey (“The little shop of horrors”).

El 1995 fou seleccionada per formar part de l’Internationales Opernstudio Zürich, participant a l’òpera d’aquesta ciutat en les produccions de “L’Ormindo” de F. Cavalli, “Der Rosenkavalier”, “Suor Angelica”, “Lohengrin”, “Der Schauspieldirektor”, “Don Giovanni” de G. Gazzaniga i “Carmen” al costat de figures com Agnes Baltsa, Francisco Araiza, Mara Zampieri, Simon Estes, Giorgio Zancanaro i Josep Carreras.

El juliol de 1997 va cantar “Adina” a la producció de “L’Elisir d’amore” del primer festival d’estiu de Zürich. Des de novembre de 1996 és convidada regularment a cantar “La reina de la nit” a diversos teatres alemanys (Mainz, Detmold, Hof, Würzburg, Düsseldorf/Detmold, Staatstheater am Gärtnerplatz a München).

El 1998 debuta al Teatro Colón de Buenos Aires com a “Olga” a “Fedora” d’U. Giordano, al costat de Mirella Freni, Plácido Domingo i Sherrill Milnes, i és contractada al mateix teatre com a cover per als rols de “Konstanze” (“El rapte al Serrall”) y “Sophie” (“Der Rosenkavalier”).

A la temporada 1999/2000 canta el rol protagonista de “Lucia di Lammermoor” al Teatro del Libertador de Córdoba i la Missa de Rèquiem de Mozart al Teatro Municipal de Bahía Blanca.

L’abril de 2001 canta el rol d’Elvira (“I Puritani”) al Teatro Roma de Avellaneda i “Gilda” (“Rigoletto”) al Teatro del Libertador de Córdoba al costat del tenor Marcelo Álvarez, les dues òperes per a la inauguració de la temporada.

 

 

Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

NATASHA TUPIN

SOPRANO<

habaneras

zarzuela