ÒperaTOSCA De puccini


Un thriller romàntic o una paràbola sobre els mals del totalitarisme? Agents repressors, espies, interrogatoris, i la violència exercida per un estat policial contra els defensors de la llibertat…Podrien ser els ingredients que es poden esbrinar en aquesta òpera. Explicat per la música d’uns dels més grans compositors.


Sens dubte un títol que no deixa a ningú indiferent quan l’escolta i que deixa empremta en aquells que la disfruten.
Això és només un dels títols de producció pròpia que tenim. Contem amb l'experiència sempre positiva de comptar amb altres títols com ara La Boheme, Madama Butterfly, Carmen i Traviatta. Ens avalen les  les actuacions a Sant Quirze del Vallès, Corbera de Llobregat, Barcelona, Sant Pere de Vilamajor entre altres.


Unes produccions que lluny de voler competir amb entitats com ara el Liceu o Òpera de Sabadell, el que fa és complementar l’oferta amb un producte diferent ja que per les característiques dels espais on les representem deixa de ser un espectacle distant per passar a formar part del espai vital del públic, inundant-lo amb les veus dels cantants i fent que el públic quasi siguin part de l’escena on passen les coses, oferint així una experiència diferent.
Escenificada amb vestuari i escenografia, acompanyada per orquestra de cambra

Director musical-Jordi Romero, director d’escena-Joan Anton Sánchez, Escenografia- Toni Galera, Camerata Proyecto Beta, Solistes Vicens Esteve, Natasha Tupín, Alberto Cazes, Xavi Vilalta, Alejandro Chelet

 

 

 

 

 

 

 

Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

ÒperaTOSCA

finfònic

habaneras

zarzuela