La Companyia “M&M” amb la col·laboració de “mésmúsics produccions”  presenta el seu nou projecte per públic familiar "Singing Talent Show", un espectacle que de ben segur agradarà a tota la família.

Una productora de dibuixos animats busca el o la protagonista de la seva nova gran producció musical.

Per trobar-lo/a munta un càsting per a un concurs de talent anomenat Singing Talent Show, on s’hi presentaran molts personatges de diverses pel·lícules de dibuixos animats, cantant fragments de les seves cançons més conegudes.

Un musical familiar, ideal per a tots els públics, on també sabrem com els hi ha anat el pas dels anys a molts dels personatges que coneixem de tota la vida, i veurem si és veritat allò que diuen...”van viure feliços per sempre més...”

Un viatge musical per les pel·lícules de dibuixos animats, de les més clàssiques a les més actuals, amb una posada en escena sorprenent, divertida i moderna.

Prínceps, princeses, dolents i d’altres personatges entranyables, lluitaran al ritme de la música per aconseguir el gran premi! Qui guanyarà?

 

Critiques

“Jove Espectacle” JM Viaplana

“Sentit de l’humor, bona interpretació (també la musical) i una sensació d’estar passant-ho bomba per part dels intèrprets, fan que aquesta proposta escrita i dirigida per Benjamí Conesa, també dins de l’elenc, hagi evolucionat d’una forma espectacular des de l’estrena al maig, fins a esdevenir un conjunt amb un gran poder evocador per a grans i petits, i sobretot, 90 minuts que passen volant”

 

M&M la companyia


Dirigida pel músic Juan Diego Fidalgo i les actrius Maria i Marta Torras. Recent-ment ha acabat la seva gira per Catalunya amb l’espectacle “Somriures i llàgrimes”, que s’ha representat durant més de dos anys a teatres com el Kursaal de Manresa, l’Atlàntida de Vic o el Principal de Girona, a ciutats com Igualada, Castelldefels, Mataró, Rubí, Arenys de Mar, Vilafranca del Penedès, Roses i Ripoll (entre d’altres) i després d’haver estrenat al Teatre Victòria de Barcelona i d’haver fet temporada al Teatre Poliorama i al Teatre Gaudí de Barcelona esgotant les localitats durant quatre mesos de temporada.

Te pendent de gira l’espectacle Musical de musicals, recorregut a través dels millors musicals de tots els temps com ara Les Miserables, West Side Story, Cabaret, Singing in the rain, Cats o Jesus Christ Superstar entre d’altres. Passant així per diferents estils musicals, vestuaris i escenificacions. L’espectacle va dirigit a tota mena de públic. Les escenes són amenes, molt visuals, per la seva posada en escena i la companyia participa d’una manera activa a totes elles. Un espectacle ideal pels fans dels musicals però també amb un caire familiar i per tothom que tingui ganes de passar una bona estona.


MÉSMÚSICS PRODUCCIONS


Es crea per oferir un producte artístic de qualitat i amb voluntat de tenir projecció i continuïtat en el món de les arts escèniques, on la música, el teatre i la veu fan de fil conductor.
El Musical, l’Òpera i la Sarsuela, són les eines que utilitzem per apropar el món de la cultura musical a un públic que, en principi, no està familiaritzat amb aquests gèneres i a llocs on, generalment, no arriba l’òpera. Això ho fem amb la posada en escena de produccions i títols coneguts o dels quals la gent n’ha sentit algun fragment, i d’aquesta manera els engresquem a que s’apropin al teatre per escoltar i gaudir , amb la col·laboració de companyies que comparteixen el nostre criteri a l’hora de produir els seus espectacles.
Les nostres produccions estan revisades, renovades i presentades amb un nou aire més modern i amb un repartiment acurat de les millors veus actuals del circuit Professional. A tot això li volem donar un plus treballant conjuntament amb col·lectius que, tot i dedicant la seva activitat dintre de l’àmbit musical, no tenen la possibilitat de participar en produccions conjuntament amb professionals.

 

Equip creatiu:

Direcció: Benjamí Conesa
Ajudant de Direcció: Maria Torras
Producció: Namar Teatre Musical, S.L.
Assistent de Producció: Marta Torras
Idea original: Lluís Grifé i Marta Torras
Guió: Lluís Grifé, Marta Torras i Benjamí Conesa
Direcció i Arranjaments Musicals: Juan Diego Fidalgo
Coreografia: Hugo Riveros i Maria Torras

 

Repartiment:

Benjamí Conesa Maria Torras
Fedor de Pablos
Marta Torras
Dani Claramunt
Josep Gámez
Cristina Anchuela
Claudia Gregorio
Amb la col·laboració especial de Roger Pera
Música en directe: Piano: Juan Diego Fidalgo

Equip tècnic:
Vestuari i caracterització: Cristina Anchuela i Rafató Teatre
Disseny de d’il·luminació: Dani Gener
Disseny de so: Roger Blasco
Fotografia i vídeo: Lluís Grifé
Fotografies dossier de premsa: Lluís Grifé, Nico Garrido i Marta Torres
Cartell: Carlos Franganillo

Disseny & Powered by LMVweb © 2019
Politica de privacitat Cookies Avisos Legales

 

 

Singing Talent Show

finfònic

habaneras

zarzuela